Conversie & tracking

Met conversie & tracking beschikt u over de beste statistieken om de resultaten van uw online activiteiten goed te kunnen beoordelen. Deze statistieken kunt u op meerdere manieren verkrijgen. Zo kunt u dus gebruik maken van  Google Analytics of de Facebook pixel. Beide kunt u namelijk installeren op uw website waarna u bezoekers kunt volgen. Hierdoor krijgt u bijvoorbeeld duidelijke inzichten waar uw website bezoekers afhaken. Of kunt u in een overzicht zien wat uw campagnes in een bepaalde periode hebben opgeleverd. Echter zijn deze statistieken niet voor iedereen even makkelijk te begrijpen of te installeren. Ofwel wilt u het beste advies neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Google Analytics

Wanneer u Google Analytics opent ziet u wel een groot aantal statistieken, zoals bezoekersaantallen, pageviews en bouncepercentages. Maar wat betekenen al deze statistieken, en nog belangrijker, hoe gebruikt u ze om de prestaties van uw website te optimaliseren? Geen zorgen Branding at Sea helpt u verder.

Facebook pixel

Tegenwoordig komen er steeds meer bezoekers naar uw website via social media kanalen als Facebook. Om meer inzicht te krijgen in het gedrag van de bezoekers op uw website, kunt u een Facebook-pixel installeren. Een Facebook pixel bied u niet alleen inzicht in de pagina locaties die een bezoeker bekijkt maar ook de route die hij of zij op uw website aflegt.

E-mail marketing

Met E-mail marketing communiceert u met uw doelgroep via e-mail. U verstuurt nieuwsbrieven of andere soorten e-mails naar de persoonlijke inbox van de geselecteerde ontvangers. Door de inhoud van uw e-mail geheel af te stemmen op de ontvanger -van aanhef met naam tot producten waar hij in geïnteresseerd is-, zal deze eerder tot actie overgaan.

Succesformule van Branding at Sea

Analyse

We analyseren jouw bedrijf op alle onderdelen die van invloed zijn op het online succes.

Planning

Na de analyse formuleren we doelstellingen en de te volgen strategie.

Uitvoering

De doelstellingen worden verder uitgewerkt en we monitoren het volledige proces.

Evaluatie

De evaluatie fase brengt de succesfactoren en de verbeterpunten aan het licht.

100% Resultaatgarantie

Behaal met jou bedrijf de maximale ROI op het beschikbare budget!

5 STAPPEN NAAR SUCCES!

Ten eerste analyseren wij uw bedrijf op alle onderdelen die van invloed kunnen zijn op het online succes.
Wanneer de analyse is afgerond, formuleren we in de planningsfase uw doelstellingen en de te volgen strategie.
Vervolgens worden in de uitvoeringsfase, de doelstellingen verder uitgewerkt en monitoren wij het volledige proces.
Als laatste gaan we evalueren. Hieruit volgen de succesfactoren en de verbeterpunten. Indien nodig passen we deze direct aan.
Tot slot bieden wij u 100% Resultaat garantie oftewel de maximale ROI op het beschikbare budget van uw bedrijf!

Onze garanties

Passie

“uw merk is ons werk”  Wij werken met passie en inzet voor uw bedrijf. Groot of klein, u krijgt onze volledige aandacht!

Scherpe tarieven

Branding at Sea wilt het beste voor haar klanten, niet alleen zakelijk maar ook financieel. Wij garanderen u de beste service tegen de scherpste tarieven!

100% Resultaatgarantie

Wij hebben vertrouwen in in onze succesformule en garanderen uw bedrijf resultaten met een maximale ROI op het beschikbare budget!