Email marketing

Met Email marketing communiceert u met uw doelgroep via e-mail. U verstuurt nieuwsbrieven of andere soorten e-mails naar de persoonlijke inbox van de geselecteerde ontvangers. Hierbij is een strategisch plan van grote waarde, want zomaar e-mails verzenden heeft totaal geen zin. Een goed uitgewerkt strategisch plan zorgt ervoor dat u niet alleen met hagel schiet, maar ook dat uw doelen worden bereikt. Kortom door de inhoud van uw e-mail geheel af te stemmen op de ontvanger -van aanhef met naam tot producten waar hij in geïnteresseerd is-, zal deze eerder tot actie overgaan.

“Het mooie van Emailmarketing is dat u in één keer een massa ontvangers kunt bereiken. Terwijl u tegelijkertijd ieder individu in die massa kunt bereiken met persoonlijke en relevante content.

Uw project starten

Branding at Sea helpt u van A tot Z bij het behalen van uw online doelen. Als online marketing bureau zijn wij dan ook een Email marketing bureau. Allereerst beginnen we met het opstellen van een Email marketing strategie die geheel aansluit bij uw doelstellingen en onderneming. Vervolgens gaan we de inhoud van de e-mails naadloos aansluiten bij de behoeftes van uw doelgroepen. Met de bedoeling deze doelgroep optimaal te bereiken, bedenken we een creatieve campagne die uit het oog springt en aanzet tot actie. Immers willen we onderscheidend zijn en samen met u de beste resultaten behalen. Wacht dus niet langer en start uw project vandaag nog geheel vrijblijvend bij Branding at Sea!

Onze garanties

Passie

“uw merk is ons werk”  Wij werken met passie en inzet voor uw bedrijf. Groot of klein, u krijgt onze volledige aandacht!

Scherpe tarieven

Branding at Sea wilt het beste voor haar klanten, niet alleen zakelijk maar ook financieel. Wij garanderen u de beste service tegen de scherpste tarieven!

100% Resultaatgarantie

Wij hebben vertrouwen in in onze succesformule en garanderen uw bedrijf resultaten met een maximale ROI op het beschikbare budget!