Facebook pixel installeren

Tegenwoordig komen er steeds meer bezoekers naar uw website via social media kanalen als Facebook. Ze klikken bijvoorbeeld op een Facebook-advertentie of op een bericht dat u op uw tijdlijn heeft gezet van uw bedrijf. Als bezoekers dan eenmaal op uw website zijn, is het moeilijk om te achterhalen wat ze precies doen en hoe ze zich op uw website gedragen. Om meer inzicht te krijgen in het gedrag van de bezoekers op uw website, kunt u een Facebook-pixel installeren. Een Facebook pixel bied u niet alleen inzicht in de pagina locaties die een bezoeker bekijkt maar ook de route die hij of zij op uw website aflegt.

Wilt u meer inzichten in de social media bezoekers op uw website? Laat ons dan een Facebook pixel installeren. Statistieken tonen u niet alleen de bezochte pagina locaties maar ook de afgelegde route op uw website.”

Uw project starten

Heeft u nog geen Facebook pixel of wilt u een Facebook pixel installeren maar weet u niet hoe? Geen probleem want Branding at Sea helpt u graag verder. Wij bieden niet alleen ondersteuning met de installatie van de Facebook pixel maar helpen u ook graag met het analyseren van de statistieken zodat u een beter beeld krijgt van de beschikbare gegevens. Met de bedoeling u goed op weg te helpen om de Pixel niet alleen te installeren maar ook te begrijpen. Kunt u vele aspecten van uw website optimaliseren voor uw bezoekers en profiteren van betere resultaten. Daarnaast bied Branding at Sea deze dienst tegen zeer scherpe tarieven aan dus wacht niet langer en start uw project vandaag nog geheel vrijblijvend bij ons!

Onze garanties

Passie

“uw merk is ons werk”  Wij werken met passie en inzet voor uw bedrijf. Groot of klein, u krijgt onze volledige aandacht!

Scherpe tarieven

Branding at Sea wilt het beste voor haar klanten, niet alleen zakelijk maar ook financieel. Wij garanderen u de beste service tegen de scherpste tarieven!

100% Resultaatgarantie

Wij hebben vertrouwen in in onze succesformule en garanderen uw bedrijf resultaten met een maximale ROI op het beschikbare budget!