Google analytics

Google Analytics is het belangrijkste online instrument voor u als ondernemer om in één overzicht te zien hoe uw online marketing inspanningen het doen. Het geeft niet alleen inzichten in hoe uw advertentiecampagnes scoren maar ook waar je website bezoekers afhaken. Echter waar moet u beginnen? En hoe haalt u er het meeste uit? Wanneer u Analytics opent ziet u wel een groot aantal statistieken, zoals bezoekersaantallen, pageviews en bouncepercentages. Maar wat betekenen al deze statistieken, en nog belangrijker, hoe gebruikt u ze om de prestaties van uw website te optimaliseren? Geen zorgen Branding at Sea helpt u verder.

Samengevat bevat google analytics enkele moeilijke termen en heel veel statestieken maar hoe kunt u deze nou het beste inzetten voor uw online activiteiten? Branding at Sea helpt u verder.”

Uw project starten

Aan de hand van uw vragen duikt Branding at Sea in de statistieken van uw website of webshop, om de juiste en meest relevante cijfers boven tafel te krijgen. Vervolgens gaan wij deze voor u analyseren en leggen we de resultaten vast in een rapportage. Daarmee bieden wij u een niet alleen een duidelijk overzicht van de knel en verbeterpunten, maar bieden we u ook een handvat om deze te verhelpen. Eventueel kunnen wij dit natuurlijk ook voor u doen. Daarnaast bied Branding at Sea u ook de mogelijkheid om Google analytics te implementeren op uw website, als u deze nog niet in gebruik heeft. Kortom Branding at Sea helpt u verder met analytics. En dat tegen onze lage tarieven. Wacht dus niet langer en start uw project vandaag nog geheel vrijblijvend bij ons!

Onze garanties

Passie

“uw merk is ons werk”  Wij werken met passie en inzet voor uw bedrijf. Groot of klein, u krijgt onze volledige aandacht!

Scherpe tarieven

Branding at Sea wilt het beste voor haar klanten, niet alleen zakelijk maar ook financieel. Wij garanderen u de beste service tegen de scherpste tarieven!

100% Resultaatgarantie

Wij hebben vertrouwen in in onze succesformule en garanderen uw bedrijf resultaten met een maximale ROI op het beschikbare budget!