Multimedia

De multimedia service van Branding at Sea bied bedrijven alle ondersteuning die zij nodig hebben met het ontwikkelen of creëren van eigen concepten. Van idee tot realisatie wij helpen u graag verder. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar eigen unieke content of online media ontwerpen voor op uw website? Denk hierbij aan foto’s, blogs, animaties, videos en nog veel meer. Branding at Sea helpt u verder, wij ontwerpen en creëren niet alleen uw content maar stemmen deze ook af op uw doelgroep. Want hoe relevanter uw boodschap is, des te succesvoller de resultaten zijn!

Nog meer multimedia..

Daarnaast nemen wij ook uw drukwerk uit handen. Hoewel veel bedrijven vaak op zien tegen het ontwerp, en alle keuzes die drukwerk met zich meebrengt, helpen wij u graag verder. Van flyers tot menukaarten en visitekaartjes tot cadeaubonnen Branding at Sea neemt u alle zorgen uit handen voor een vaste lage prijs!

Wilt u liever de focus van uw social media kanaal vergroten met mooie en strakke ontwerpen die aansluiten bij uw bedrijf? Waarbij u de interactie met uw klanten aangaat? Met als doel potentiële klanten om te zetten in echte klanten? Neem dan een kijkje bij ons social media designs. Wacht dus niet langer en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Succesformule van Branding at Sea

Analyse

We analyseren jouw bedrijf op alle onderdelen die van invloed zijn op het online succes.

Planning

Na de analyse formuleren we doelstellingen en de te volgen strategie.

Uitvoering

De doelstellingen worden verder uitgewerkt en we monitoren het volledige proces.

Evaluatie

De evaluatie fase brengt de succesfactoren en de verbeterpunten aan het licht.

100% Resultaatgarantie

Behaal met jou bedrijf de maximale ROI op het beschikbare budget!

5 STAPPEN NAAR SUCCES!

Ten eerste analyseren wij uw bedrijf op alle onderdelen die van invloed kunnen zijn op het online succes.
Wanneer de analyse is afgerond, formuleren we in de planningsfase uw doelstellingen en de te volgen strategie.
Vervolgens worden in de uitvoeringsfase, de doelstellingen verder uitgewerkt en monitoren wij het volledige proces.
Als laatste gaan we evalueren. Hieruit volgen de succesfactoren en de verbeterpunten. Indien nodig passen we deze direct aan.
Tot slot bieden wij u 100% Resultaat garantie oftewel de maximale ROI op het beschikbare budget van uw bedrijf!

Onze garanties

Passie

“uw merk is ons werk”  Wij werken met passie en inzet voor uw bedrijf. Groot of klein, u krijgt onze volledige aandacht!

Scherpe tarieven

Branding at Sea wilt het beste voor haar klanten, niet alleen zakelijk maar ook financieel. Wij garanderen u de beste service tegen de scherpste tarieven!

100% Resultaatgarantie

Wij hebben vertrouwen in in onze succesformule en garanderen uw bedrijf resultaten met een maximale ROI op het beschikbare budget!