Online adverteren

Online adverteren bied bedrijven tegenwoordig vele mogelijkheden. Niet alleen om uw advertentie’s te tonen aan potentiële klanten maar ook door deze online te volgen doormiddel van tracking. Zo kunt u ervoor kiezen om online adverteren toe te passen met een persoonlijke aanpak op social media. Via het display netwerk bereikt u de juiste persoon op het juiste moment met de juiste boodschap. Of op momenten dat klanten naar uw merk zoeken in de zoekmachines van Google, Bing en Yahoo.

adverteren op social media

Adverteren op social media heeft vaak een positief effect op uw bedrijf maar de resultaten hangen grotendeels af van de kanaalkeuze en de kwaliteit van de opgezette campagne. Het gebruik van een Facebook pixel bied u daarnaast extra statistieken en inzichten in de behaalde advertentie resultaten.

Bing Ads & Google Adwords

Bij zoekmachine adverteren zowel op Bing Ads als Google Adwords betaald u alleen voor de zoekmachinegebruikers die op een van uw advertenties klikken, dus niet voor de vertoning. Google Adwords bied u niet alleen snelle resultaten maar ook meetbare resultaten in bereik, clicks en conversies. Daarnaast bied Google Analytics één duidelijk overzicht hoe uw online marketing inspanningen het doen. Het geeft niet alleen inzichten in hoe uw advertentiecampagnes scoren maar ook waar je website bezoekers afhaken. Het Bing netwerk bestaat uit de zoekmachines van Bing en Yahoo. Hoewel hun marktaandeel kleiner is, groeit deze de laatste jaren gestaag en is het een interessante optie voor veel bedrijven.

Succesformule van Branding at Sea

Analyse

We analyseren jouw bedrijf op alle onderdelen die van invloed zijn op het online succes.

Planning

Na de analyse formuleren we doelstellingen en de te volgen strategie.

Uitvoering

De doelstellingen worden verder uitgewerkt en we monitoren het volledige proces.

Evaluatie

De evaluatie fase brengt de succesfactoren en de verbeterpunten aan het licht.

100% Resultaatgarantie

Behaal met jou bedrijf de maximale ROI op het beschikbare budget!

5 STAPPEN NAAR SUCCES!

Ten eerste analyseren wij uw bedrijf op alle onderdelen die van invloed kunnen zijn op het online succes.
Wanneer de analyse is afgerond, formuleren we in de planningsfase uw doelstellingen en de te volgen strategie.
Vervolgens worden in de uitvoeringsfase, de doelstellingen verder uitgewerkt en monitoren wij het volledige proces.
Als laatste gaan we evalueren. Hieruit volgen de succesfactoren en de verbeterpunten. Indien nodig passen we deze direct aan.
Tot slot bieden wij u 100% Resultaat garantie oftewel de maximale ROI op het beschikbare budget van uw bedrijf!

Onze garanties

Passie

“uw merk is ons werk”  Wij werken met passie en inzet voor uw bedrijf. Groot of klein, u krijgt onze volledige aandacht!

Scherpe tarieven

Branding at Sea wilt het beste voor haar klanten, niet alleen zakelijk maar ook financieel. Wij garanderen u de beste service tegen de scherpste tarieven!

100% Resultaatgarantie

Wij hebben vertrouwen in in onze succesformule en garanderen uw bedrijf resultaten met een maximale ROI op het beschikbare budget!