Adverteren op social media

Adverteren op social media heeft vaak een positief effect op uw bedrijf. Maar dan moet u het wel op de juiste manier aanpakken. Het hangt namelijk niet alleen af van uw doelgroep af, maar ook van uw social media campagne. Aangezien deze over het algemeen een persoonlijke doch weinig dwingende benadering vraagt. Daarnaast is de keuze van uw social media kanaal erg belangrijk.

Voorbeeld

Een modeontwerper heeft bijvoorbeeld veel aan het kanaal Instagram. Hier kan hij onder zijn volgers, foto’s van zijn nieuwe collectie tonen. Of kan hij ervoor kiezen om via youtube een kijkje te geven in het atelier zodat de consument ziet dat er geen kinderarbeid aan te pas komt. Echter zal hij minder consumenten aantreffen op LinkedIn. Een goede kanaal keuze is daarom van groot belang. Tot slot komen er in rap tempo op diverse kanalen steeds meer en nieuwere opties bij. Daarom is het verstandig een goed bureau in te schakelen om uw campagnes op te zetten.

Adverteren op social media heeft vaak een positief effect op uw bedrijf maar de resultaten hangen grotendeels af van de kanaalkeuze en de kwaliteit van de opgezette campagne.”

Uw project starten

Adverteren op social media samen met Branding at Sea bied uw bedrijf uitkomst. Samen met u bespreken we welke doelstellingen uw advertentie campagne heeft. Segmenteren we u doelgroep. En creëren we de boodschap die van uw campagne een succes gaat maken. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van een vast en laag tarief per maand. Hiervoor worden u advertenties niet alleen door ons verzorgd maar ook ontvangt u iedere maand een rapportage van de behaalde resultaten. Wacht dus niet langer en start uw project vandaag nog geheel vrijblijvend bij Branding at Sea!

Onze garanties

Passie

“uw merk is ons werk”  Wij werken met passie en inzet voor uw bedrijf. Groot of klein, u krijgt onze volledige aandacht!

Scherpe tarieven

Branding at Sea wilt het beste voor haar klanten, niet alleen zakelijk maar ook financieel. Wij garanderen u de beste service tegen de scherpste tarieven!

100% Resultaatgarantie

Wij hebben vertrouwen in in onze succesformule en garanderen uw bedrijf resultaten met een maximale ROI op het beschikbare budget!