Bing Ads

Bing Ads is het advertentieprogramma van Bing waarmee u uw advertentie in Bing en Yahoo kunt laten verschijnen. De advertenties worden vervolgens getoond in de lijst met “gesponsorde koppelingen” of “advertenties”. U adverteert bij Bing Ads op zoekwoorden. Dit zijn woorden of woordgroepen die de gebruikers van Bing en Yahoo intypen om iets te zoeken. Zodra een gebruiker van een Bing een zoekwoord intypt waar u op adverteert wordt uw advertentie getoond. Hoe hoog uw advertentie uiteindelijk word geplaatst in de zoekresultaten, is afhankelijk van de hoogte van uw bod op het zoekwoord.

 

“Het marktaandeel van Bing is gestaag aan het groeien. Omdat nog maar weinig adverteerders de potentie van Bing ontdekt hebben is de concurrentie laag.

 

Uw project starten

Mooi! U wilt aan de slag met Bing Ads. Branding at Sea helpt u online graag verder! Allereerst gaan we samen met u uw doelstellingen bespreken. Wat moet de campagne gaan bereiken? Oftewel naar welke resultaten of conversies bent u op zoek voor uw bedrijf? Vervolgens gaan we aan de slag met een gedegen zoekwoorden onderzoek. Zodra we het budget hebben vastgelegd gaan we over tot plaatsing van de advertentie. Tot slotte meten we de conversies, optimaliseren we de advertentie waar nodig en geven we een uitgebreid verslag in een rapportage. Wacht dus niet langer en start uw Bing Ads project vandaag nog geheel vrijblijvend bij Branding at Sea!

 

Onze garanties

Passie

“uw merk is ons werk”  Wij werken met passie en inzet voor uw bedrijf. Groot of klein, u krijgt onze volledige aandacht!

Scherpe tarieven

Branding at Sea wilt het beste voor haar klanten, niet alleen zakelijk maar ook financieel. Wij garanderen u de beste service tegen de scherpste tarieven!

100% Resultaatgarantie

Wij hebben vertrouwen in in onze succesformule en garanderen uw bedrijf resultaten met een maximale ROI op het beschikbare budget!