Google Adwords

Google Adwords is het advertentieprogramma van Google waarmee u uw advertentie in Google kunt laten verschijnen. De advertenties worden vervolgens getoond in de lijst met “gesponsorde koppelingen” of “advertenties”. U adverteert bij Google Adwords op zoekwoorden. Dit zijn woorden of woordgroepen die de gebruikers van Google intypen om iets te zoeken. Zodra een gebruiker van een Google een zoekwoord intypt waar u op adverteert wordt uw advertentie getoond. Hoe hoog uw advertentie uiteindelijk word geplaatst in de zoekresultaten, is onder andere afhankelijk van de hoogte van uw bod en de relevantie van uw advertentie op het zoekwoord.

 

“U betaalt alleen voor de zoekmachinegebruikers die op een van uw advertenties klikken, dus niet voor de vertoning. Google Adwords bied u niet alleen snelle resultaten maar ook meetbare resultaten in bereik, clicks en conversies.

 

Uw project starten

Mooi! U wilt aan de slag met Google Adwords. Branding at Sea helpt u online graag verder! Allereerst gaan we samen met u uw doelstellingen bespreken. Wat moet de campagne gaan bereiken? Oftewel naar welke resultaten of conversies bent u op zoek voor uw bedrijf? Vervolgens gaan we aan de slag met een gedegen zoekwoorden onderzoek die moet aansluiten op de relevantie van uw landingspagina. Immers hoe beter de score, des te lager de kosten.  Zodra we het budget hebben vastgelegd gaan we over tot plaatsing van de advertentie. Tot slotte meten we de conversies, optimaliseren we de advertentie waar nodig en geven we een uitgebreid verslag in een rapportage. Wacht dus niet langer en start uw Google Adwords project vandaag nog geheel vrijblijvend bij Branding at Sea!

 

*BELANGRIJK*

Hoewel het vrij eenvoudig is om een advertentie te plaatsen via Google Adwords zien we in de praktijk helaas vaak dat bedrijven geld uitgeven zonder resultaten te halen. Google Adwords is een studie op zich en om goede resultaten te behalen zonder dat het u een vermogen kost zult u er verstand van moeten hebben! Branding at Sea is Google gecertificeerd en beschikt over de juiste kennis voor uw bedrijf. “

Onze garanties

Passie

“uw merk is ons werk”  Wij werken met passie en inzet voor uw bedrijf. Groot of klein, u krijgt onze volledige aandacht!

Scherpe tarieven

Branding at Sea wilt het beste voor haar klanten, niet alleen zakelijk maar ook financieel. Wij garanderen u de beste service tegen de scherpste tarieven!

100% Resultaatgarantie

Wij hebben vertrouwen in in onze succesformule en garanderen uw bedrijf resultaten met een maximale ROI op het beschikbare budget!