Optimalisatie

U wilt het meeste halen uit uw website. Immers is de online aanwezigheid een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Maar hoe haalt u de beste resultaten en waar dient u allemaal op te letten? Branding at Sea helpt u verder! Wij verzorgen onder andere uw eigen unieke content, of het nu gaat om (blog) teksten, afbeeldingen of videos met onze contentcreatie zet u de juiste stap in de goede richting. Daarnaast bieden wij ook website assistentie aan. Hierbij kijken we niet alleen naar de structuur van uw website maar doen we ook een zoekwoordonderzoek. Met de bedoeling dat deze niet alleen aansluit bij uw klanten maar juist ook bij uw eigen doelstellingen.

“Voor de juiste kennis en beste resultaten, neemt u vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder. Team Branding at Sea”  

Met optimalisatie hoger in Google!

Voordat u hoger gevonden kunt worden in Google is het noodzakelijk om optimalisatie toe te passen op al uw online activiteiten. U kunt daarom ook bij ons terecht voor een website review. Wij doen dan niet alleen een analyse van uw website maar ook ontvangt u een volledig verslag hoe u optimalisatie kunt toepassen. Wilt u echt verzekerd zijn van de beste resultaten? Dan bieden wij u tot slot de dienst zoekmachine optimalisatie aan. Hier bekijken wij alle aspecten die van invloed zijn op uw online succes en garanderen wij u de beste resultaten. Wilt u meer weten over een van onze diensten of een project starten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen u dan graag verder.

Succesformule van Branding at Sea

Analyse

We analyseren jouw bedrijf op alle onderdelen die van invloed zijn op het online succes.

Planning

Na de analyse formuleren we doelstellingen en de te volgen strategie.

Uitvoering

De doelstellingen worden verder uitgewerkt en we monitoren het volledige proces.

Evaluatie

De evaluatie fase brengt de succesfactoren en de verbeterpunten aan het licht.

100% Resultaatgarantie

Behaal met jou bedrijf de maximale ROI op het beschikbare budget!

5 STAPPEN NAAR SUCCES!

Ten eerste analyseren wij uw bedrijf op alle onderdelen die van invloed kunnen zijn op het online succes.
Wanneer de analyse is afgerond, formuleren we in de planningsfase uw doelstellingen en de te volgen strategie.
Vervolgens worden in de uitvoeringsfase, de doelstellingen verder uitgewerkt en monitoren wij het volledige proces.
Als laatste gaan we evalueren. Hieruit volgen de succesfactoren en de verbeterpunten. Indien nodig passen we deze direct aan.
Tot slot bieden wij u 100% Resultaat garantie oftewel de maximale ROI op het beschikbare budget van uw bedrijf!

Onze garanties

Passie

“uw merk is ons werk”  Wij werken met passie en inzet voor uw bedrijf. Groot of klein, u krijgt onze volledige aandacht!

Scherpe tarieven

Branding at Sea wilt het beste voor haar klanten, niet alleen zakelijk maar ook financieel. Wij garanderen u de beste service tegen de scherpste tarieven!

100% Resultaatgarantie

Wij hebben vertrouwen in in onze succesformule en garanderen uw bedrijf resultaten met een maximale ROI op het beschikbare budget!