Website assistentie

Met de website assistentie van Branding at Sea verzekerd u zichzelf van de beste hulp. Een website word namelijk niet alleen beoordeeld op zijn gebruiksvriendelijkheid. Immers wegen aspecten als websitestructuur en relevantie hoog mee. Anders gezegd, begin niet aan de bouw van uw website voordat u een duidelijk structuur heeft bedacht die tevens relevant is voor uw doelgroep. Daarnaast denken veel bedrijven te weten wat hun klanten willen. Echter sluit de zoekterm van de klant daar vaak niet bij aan! Daarom raden wij een zoekwoordonderzoek ten zeerste aan. Ons team helpt niet alleen bij de bouw van nieuwe websites maar ook bestaande websites kunnen veel van onze website assistentie profiteren.

 

“Weet waar uw klanten online naar zoeken en hoe zij uw bedrijf online willen ervaren. Stem uw website vervolgens af op uw klanten. Profiteer optimaal van onze website assistentie bij branding at Sea”  

 

Uw project starten

Onze website assistentie bied bedrijven de beste ondersteuning van hun website. Want uw doelen en hoe u deze wilt bereiken is ons uitgangspunt. Daarom gaan we eerst de structuur van uw website grondig bekijken. En letten vervolgens op diverse aspecten. Bijvoorbeeld hoe snel laat uw website en hoe vaak moet iemand klikken om met uw bedrijf in contact te komen? Immers zijn vele website bezoekers erg ongeduldig en als zij niet direct vinden wat zij zoeken, dan kijken ze verder. Daarnaast letten we op relevantie, want iemand die op google zoekt naar appels komt niet graag op een telecom winkel met de nieuwste apple iPhones. Daarom doen we een uitgebreid zoekwoordonderzoek naar uw producten en diensten. Kortom met de website assistentie van Branding at Sea helpt u uw website verder. En dat tegen zeer scherpe tarieven. Wacht dus niet langer en start uw project vandaag nog geheel vrijblijvend bij ons!

Onze garanties

Passie

“uw merk is ons werk”  Wij werken met passie en inzet voor uw bedrijf. Groot of klein, u krijgt onze volledige aandacht!

Scherpe tarieven

Branding at Sea wilt het beste voor haar klanten, niet alleen zakelijk maar ook financieel. Wij garanderen u de beste service tegen de scherpste tarieven!

100% Resultaatgarantie

Wij hebben vertrouwen in in onze succesformule en garanderen uw bedrijf resultaten met een maximale ROI op het beschikbare budget!