Website review

Met een website review krijgt u een beter beeld van de actuele staat van uw website en hoe deze online presteert. Er word namelijk al snel gedacht dat een website optimaal draait maar helaas is dit vaak niet het geval. Ten eerste is een website aan zoveel aspecten onderhevig wat van invloed kan zijn op de prestaties. Ten tweede veranderen de regels voor een betere score geregeld. Kortom pas uw website tijdig aan om hem optimaal te laten presteren. Branding at Sea biedt u niet alleen de kennis maar ook de ervaring voor een optimale online prestatie van uw website!

 

“Wilt u meer uit uw website halen? Met een grondige website review van Branding at Sea ontvangt u een gedetailleerd verslag met praktische tips om uw website aan te passen!”

 

Uw project starten

Tijdens een website review is ons team ongeveer drie dagen bezig met het analyseren van uw website. We controleren onder andere de broncode, oftewel de achterkant (techniek) van uw website. Dit doen we handmatig. Tenslotte is iedere website (en onderneming) uniek. Daarnaast is er nog geen enkel computerprogramma dat alle aspecten even grondig behandeld en u een degelijk en volledig verslag kan bieden. Een handmatige analyse uitvoeren is dus veel effectiever. Of uw website net nieuw is of al jaren online staat, Branding at Sea rapporteert u de huidige status van uw website en helpt u verder. En dat tegen zeer scherpe tarieven. Wacht dus niet langer en start uw project vandaag nog geheel vrijblijvend bij ons!

Onze garanties

Passie

“uw merk is ons werk”  Wij werken met passie en inzet voor uw bedrijf. Groot of klein, u krijgt onze volledige aandacht!

Scherpe tarieven

Branding at Sea wilt het beste voor haar klanten, niet alleen zakelijk maar ook financieel. Wij garanderen u de beste service tegen de scherpste tarieven!

100% Resultaatgarantie

Wij hebben vertrouwen in in onze succesformule en garanderen uw bedrijf resultaten met een maximale ROI op het beschikbare budget!