Social media

Onder social media verstaan we websites en andere platformen die via het internet bereikbaar zijn en waar gebruikers zelf verantwoordelijk zijn voor de inhoud. Daarnaast beschikken gebruikers over de mogelijkheid om onderlinge contacten te onderhouden. Twee bekende voorbeelden zijn YouTube en Facebook. Niet alle platformen zijn geschikt voor uw bedrijf. Bekijk daarom goed op welke kanalen u actief word. Neem bijvoorbeeld een bakker. Aangezien zijn klanten te vinden zijn op Facebook. Is dit kanaal dus interessanter als LinkedIn. Nadat u een of meerdere platformen heeft geselecteerd kunt u van start!

Voor bedrijven

Met social media kunt u een groter bereik creëren voor uw bedrijf, product of dienst. Om van social media te profiteren dient u ten eerste een goede social media strategie te bepalen. Daarmee kunt u vervolgens een relevante boodschap overbrengen aan uw doelgroep. Ten tweede dient u te zorgen voor uw eigen (unieke) content dat aansluit bij uw doelgroep. Daarnaast is het mogelijk om advertenties in te zetten om het bereik te vergroten. Social media is echter geen eenrichtingsverkeer. Daarom is het van belang dat u de interactie met uw (potentiële) klanten aangaat. Hoewel dit een groot voordeel is voor uw bedrijf want dichter bij de doelgroep kunt u niet komen. Is het nadeel dat het veel tijd, kennis en energie kost. Social media uitbesteden is daarom een goede oplossing. Hiermee bent u niet alleen actief op social media maar werkt u ook aan een band met uw (potentiële) klanten.

Gaat u de interactie aan op social media?

Branding at Sea bied uw bedrijf veel mogelijkheden als het gaat om social media. Zo kunt u niet alleen kiezen voor social media uitbesteden maar ook helpen we u graag met het creëren van uw eigen content. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe omslagfoto, profielfoto of advertentie wij helpen u graag op weg. Webcare is het besteden van aandacht aan deze online interactie met uw (potentiële) klanten. Dit bestaat uit het actief zoeken naar reacties, vragen en klachten van klanten op social media en vervolgens het zorgen voor een passende reactie. Bent u er klaar voor om de interactie met uw klanten op social media aan te gaan? Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact op met Branding at Sea. Wij helpen u graag verder.

Succesformule van Branding at Sea

Analyse

We analyseren jouw bedrijf op alle onderdelen die van invloed zijn op het online succes.

Planning

Na de analyse formuleren we doelstellingen en de te volgen strategie.

Uitvoering

De doelstellingen worden verder uitgewerkt en we monitoren het volledige proces.

Evaluatie

De evaluatie fase brengt de succesfactoren en de verbeterpunten aan het licht.

100% Resultaatgarantie

Behaal met jou bedrijf de maximale ROI op het beschikbare budget!

5 STAPPEN NAAR SUCCES!

Ten eerste analyseren wij uw bedrijf op alle onderdelen die van invloed kunnen zijn op het online succes.
Wanneer de analyse is afgerond, formuleren we in de planningsfase uw doelstellingen en de te volgen strategie.
Vervolgens worden in de uitvoeringsfase, de doelstellingen verder uitgewerkt en monitoren wij het volledige proces.
Als laatste gaan we evalueren. Hieruit volgen de succesfactoren en de verbeterpunten. Indien nodig passen we deze direct aan.
Tot slot bieden wij u 100% Resultaat garantie oftewel de maximale ROI op het beschikbare budget van uw bedrijf!

Onze garanties

Passie

“uw merk is ons werk”  Wij werken met passie en inzet voor uw bedrijf. Groot of klein, u krijgt onze volledige aandacht!

Scherpe tarieven

Branding at Sea wilt het beste voor haar klanten, niet alleen zakelijk maar ook financieel. Wij garanderen u de beste service tegen de scherpste tarieven!

100% Resultaatgarantie

Wij hebben vertrouwen in in onze succesformule en garanderen uw bedrijf resultaten met een maximale ROI op het beschikbare budget!