Webcare

Social media is de plek om interactie aan te gaan met uw (potentiële) klanten. Webcare is het besteden van aandacht aan deze online interactie met uw (potentiële) klanten. Dit bestaat uit het actief zoeken naar reacties, vragen en klachten van klanten op social media en vervolgens het zorgen voor een passende reactie. Echter hebben veel bedrijven gebrek aan tijd en goede kennis waardoor het uitbesteden van webcare aan een betrouwbare partner een uitkomst bied. Zodoende kunt u zich als bedrijf focussen op uw eigen werkzaamheden terwijl u de online klant tevredenheid ziet groeien.

 

Met webcare van Branding at Sea gaat u op een positieve manier de interactie aan met uw klanten via social media. Terwijl wij de reactie’s, vragen en klachten beantwoorden, kunt u zich als bedrijf richten op uw eigen werkzaamheden.”

 

Uw project starten

Allereerst gaan we samen met u in een gesprek het speelveld bepalen. Want duidelijkheid over de spelregels die wij krijgen om uw klanten te woord te staan zijn van cruciaal belang om de webcare optimaal uit te voeren. Zodra de afspraken zijn gemaakt gaan wij vervolgens actief  voor u aan de slag om de interactie met uw klanten aan te gaan. Op deze manier bied u klanten niet alleen een betere service maar kan uw bedrijf zich focussen op haar kernactiviteiten terwijl u de online activiteiten uitbesteed. Daarnaast kunnen bedrijven hun Webcare uitbesteden aan Branding at Sea voor een vaste lage prijs per maand. Wacht dus niet langer en start uw project vandaag nog geheel vrijblijvend bij ons!

Onze garanties

Passie

“uw merk is ons werk”  Wij werken met passie en inzet voor uw bedrijf. Groot of klein, u krijgt onze volledige aandacht!

Scherpe tarieven

Branding at Sea wilt het beste voor haar klanten, niet alleen zakelijk maar ook financieel. Wij garanderen u de beste service tegen de scherpste tarieven!

100% Resultaatgarantie

Wij hebben vertrouwen in in onze succesformule en garanderen uw bedrijf resultaten met een maximale ROI op het beschikbare budget!