Webdevelopment

U wilt het meeste halen uit uw website. Immers is de online aanwezigheid een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Maar hoe haalt u de beste resultaten en waar dient u allemaal op te letten? Allereerst is een goede hosting van groot belang want als uw website vaak last heeft van downtime dan kunnen potentiële klanten u ook niet bereiken. De juiste hosting zorgt niet alleen voor een goede bereikbaarheid maar ook voor snelle toegang tot uw pagina’s.

Website of webshop?

Bij een webshop kunnen mensen online artikelen aanschaffen en bij een website kunnen zij vaak informatie vinden over uw bedrijf of een afspraak inplannen. Bent u op zoek naar een website of een geïntrigeerde webshop voor uw winkel? Branding at Sea helpt u graag verder. Zo bieden wij al een informatieve website aan vanaf €499,- compleet verzorgd. Een webshop is vaak maatwerk, informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Assistentie of onderhoud?

Met de website assistentie beoordelen we uw website niet alleen op zijn gebruiksvriendelijkheid. Immers wegen aspecten als websitestructuur en relevantie hoog mee. Ons team helpt niet alleen bij de bouw van nieuwe websites maar ook bestaande websites kunnen veel van onze website assistentie profiteren. Een website onderhouden schiet er met de dagelijkse werkzaamheden van uw bedrijf nog wel eens in. Daarom is het fijn als u geen zorgen heeft. Met ons hoeft u zich geen zorgen meer te maken over plaatsing van producten, pagina’s of artikelen.

Website review

Met een website review krijgt u een beter beeld van de actuele staat van uw website en hoe deze online presteert. Er word namelijk al snel gedacht dat een website optimaal draait maar helaas is dit vaak niet het geval. Kortom pas uw website tijdig aan om hem optimaal te laten presteren

Succesformule van Branding at Sea

Analyse

We analyseren jouw bedrijf op alle onderdelen die van invloed zijn op het online succes.

Planning

Na de analyse formuleren we doelstellingen en de te volgen strategie.

Uitvoering

De doelstellingen worden verder uitgewerkt en we monitoren het volledige proces.

Evaluatie

De evaluatie fase brengt de succesfactoren en de verbeterpunten aan het licht.

100% Resultaatgarantie

Behaal met jou bedrijf de maximale ROI op het beschikbare budget!

5 STAPPEN NAAR SUCCES!

Ten eerste analyseren wij uw bedrijf op alle onderdelen die van invloed kunnen zijn op het online succes.
Wanneer de analyse is afgerond, formuleren we in de planningsfase uw doelstellingen en de te volgen strategie.
Vervolgens worden in de uitvoeringsfase, de doelstellingen verder uitgewerkt en monitoren wij het volledige proces.
Als laatste gaan we evalueren. Hieruit volgen de succesfactoren en de verbeterpunten. Indien nodig passen we deze direct aan.
Tot slot bieden wij u 100% Resultaat garantie oftewel de maximale ROI op het beschikbare budget van uw bedrijf!

Onze garanties

Passie

“uw merk is ons werk”  Wij werken met passie en inzet voor uw bedrijf. Groot of klein, u krijgt onze volledige aandacht!

Scherpe tarieven

Branding at Sea wilt het beste voor haar klanten, niet alleen zakelijk maar ook financieel. Wij garanderen u de beste service tegen de scherpste tarieven!

100% Resultaatgarantie

Wij hebben vertrouwen in in onze succesformule en garanderen uw bedrijf resultaten met een maximale ROI op het beschikbare budget!